" "
Sluiten
Telefoonnummers

VERHUUR VAN MEUBILAIR

Ontdek de verfijnde wereld van meubelverhuur met onze exclusieve selectie, waar design en functionaliteit samenkomen om uitzonderlijke evenementenruimtes te creëren. 

Onze gevarieerde collectie meubilair is zorgvuldig geselecteerd om een vleugje verfijning en comfort te brengen bij uw speciale gelegenheden, van elegante recepties en bedrijfsseminars tot betoverende bruiloften en weelderige gala's. 

Stoelen

Bij Options, specialist in het verhuren van materiaal voor alle typen evenementen, vind je de juiste stoelen voor uw recepties: designstoelen, houten stoelen, stalen stoelen, moderne of klassieke stoelen, voor binnen of buiten, in allerlei stijlen en maten.

Ontdekken

Barkrukken en banken

Maak een keuze uit ons assortiment van barkrukken en banken en stem ze af op de decoratie van jouw receptie om van jouw evenement een succes te maken.

Ontdekken

Tafels

Bij Options, de specialist in verhuur van receptiemateriaal, vind je de juiste huurtafel voor jouw evenement. Lange trouwtafels, ronde bistrotafels of vierkante tafels huren, kleine salontafels of zelfs een biertafel voor een loungeavond: ontdek al ons meubilair voor evenementen.

 
Ontdekken

Statafels en hoge tafels

Til je evenementen naar een hoger niveau met onze prachtige selectie hoge tafels die je kunt huren. Deze tafels zijn ontworpen om jouw receptieruimtes te verrijken met zowel functionaliteit als verfijning.

Ons zorgvuldig samengestelde assortiment straalt elegantie en moderniteit uit, perfect voor cocktailparty's, bedrijfsfeesten of intieme avonden. Hier gaan stijl en comfort hand in hand.

Ontdekken

Bars en buffetten

Ontdek onze bars, buffetten en desks om te huren voor je evenementen.

Ontdekken

Loungemeubilair en banken

Dompel je onder in de wereld van Options en ontdek onze exclusieve collectie loungemeubels, waar elegantie en comfort samenkomen om jouw evenementen te verrijken. 

Onze sofa's, poefs en fauteuils zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw recepties een gezellige, verfijnde sfeer te geven. 

Elk stuk in onze collectie, van moderne sofa's tot klassieke loungestoelen, is ontworpen om een unieke en gedenkwaardige ervaring te bieden, of het nu gaat om bedrijfsconferenties, bruiloften, privéfeesten of tentoonstellingen.

Ontdekken

Animatiemateriaal

Ontdek de fascinerende wereld van onze collectie animatiemateriaal, speciaal ontworpen om je evenementen tot leven te brengen en dynamische, gedenkwaardige momenten te creëren. 

Ons assortiment animatiemateriaal is de perfecte bondgenoot om energie en interactie te brengen en elke bijeenkomst om te toveren tot een feestelijke en boeiende ervaring.

Elk item is ontworpen om deelname te stimuleren en de sfeer van je evenement te verrijken. 

Ontdekken

Tentoonstellingen en conferenties

Ontdek onze gespecialiseerde collectie tentoonstellingen en conferenties, zorgvuldig ontworpen om uw zakelijke evenementen te verfraaien met een vleugje elegantie en functionaliteit. 

Ons verhuurassortiment is de essentie van verfijning en efficiëntie, en zorgt ervoor dat elke bijeenkomst soepel en met maximale impact verloopt.

Van ultramoderne audiovisuele apparatuur en elegante lessenaars tot interactieve displaypanelen en bewegwijzeringssystemen, onze selectie is geschikt voor alle vereisten en evenementgroottes, van intieme seminars tot grote internationale conferenties. 

Ontdekken

Terras, buitenmeubilair en planten

Vind het materiaal dat je nodig hebt, beschikbaar om te huren, om uw terras en/of tuin in te richten voor een specifiek evenement, afhankelijk van de locatie en de beschikbare ruimte.

Ontdekken

Elk item in onze catalogus, van gesofisticeerde tafels tot designstoelen, is geselecteerd op zijn potentieel om je ruimte om te toveren tot een magische en onvergetelijke plek. 

Ontdek onze selectie tafels en stoelen, maar ook loungemeubels, banken, bars, buffetten en nog veel meer. 

We streven ernaar een assortiment meubilair aan te bieden dat perfect past bij de esthetiek van je evenement en dat elk moment verrijkt met raffinement en stijl. 

Met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een toewijding aan uitstekende kwaliteit, is onze meubilairverhuurservice toonaangevend op het gebied van evenementinnovatie. 

Onze collectie wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste trends op het gebied van binnen- en buitendesign, waardoor we eigentijdse en stijlvolle oplossingen bieden voor elk type evenement. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment huurmeubilair en maak van je evenement een feest van verfijning en elegantie. 

Of je nu een intieme sfeer wilt creëren of indruk wilt maken met een grootse designshow, ons meubilair is de sleutel tot het realiseren van je meest ambitieuze visies. 

Dompel jezelf onder in de unieke ervaring van onze verhuurservice voor evenementenmeubilair en maak van je evenementen uitzonderlijke gelegenheden.